Sponsring & Samarbeten

Vi på RUAG Ammotec Sweden AB är engagerade i en rad olika samarbeten med fysiska personer och organisationer i Sverige, men av förklarliga skäl kan vi inte vara med överallt. Här hittar du information om hur du ska göra om du vill diskutera ett samarbete med oss, samt vilka grundläggande kriterier vi ställer på alla våra samarbeten. 

Alla våra samarbetspartners är handplockade för att de har något unikt att tillföra till oss och/eller till den målgrupp som vi riktar oss till. Det kan handla om att inspirera och engagera, att ge oss extra god räckvidd till målgrupper som vi idag inte når och/eller att fungera som ett bollplank till oss i vår strävan att utveckla och lagerföra de bästa produkterna för jakt och skytte.

I vår strävan att ständigt kunna tillhandahålla de bästa produkterna i sitt slag för jägare och sportskyttar i Sverige, är du som vår samarbetspartner en mycket viktig länk. Men det ställer också krav på din kunskap och trovärdighet.

Har du unika kunskaper och erfarenheter inom jakt och/eller sportskytte som du tror att vi skulle vara intresserade av? Har du redan idag kanaler, större fysiska nätverk eller forum där du berättar om dina kunskaper? I så fall är vi intresserade av att komma i kontakt med dig för att se om det kan vara intressant med ett samarbete.

Hur kontaktar jag er med frågor kring samarbeten? 

Känner du att du passar in på ovanstående beskrivning och vill diskutera ett samarbete med oss, så vill vi gärna få veta lite mera om dig. Öppna, skriv ut och fyll i blanketten "2020_RUAG_Sponsringsansokan.pdf" så detaljerat du kan, scanna in den och maila till oss på info.se.ammotec@ruag.com. Skriv "Ansökan om Sponsring" i ämnesraden.

Alla inkomna ansökningar behandlas regelbundet av RUAG och vi försöker alltid leverera ett svar tillbaka till dig. All information behandlas självklart konfidentiellt av RUAG och i enlighet med vår Integritetspolicy.

Vi ser fram emot att höra vad du kan erbjuda oss. Välkommen med din ansökan!