NITEHOG VIPER

Nitehog Viper är en högkvalitativ och multifunktionell termisk enhet som fungerar både som clip-on och som handhållen observationsenhet. IP66-klassad med 320x240 pixel sensor och 12μm pixel pitch. 

Nitehog är ett tyskt företag (baserat i Berlin), som har specialiserat sig på att utveckla och producera högkvalitativa enheter inom mörkeroptik för jägare. Fokus ligger på kvalité, precision, tålighet och tillförlitlighet, något som man också snabbt har gjort sig kända för på marknaden.

Med sin serie med termsika clip-ons, har Nitehog plockat fram enheter med mycket fin prestanda, perfekt för jägaren som vill ha en termisk clip-on. Nitehog Viper är instegsmodellen bland dessa termiska clip-ons. Viper kommer med en sensor på 320x240 pixel (pixel pitch 12 μm) och ett chassi av magnesiumlegering för extrem hållbarhet. Givetvis är enheten IP66-klassad. Nitehog Viper är en Clip-on, vilket innebär att den är designad för att monteras framför ditt vanliga kikarsikte. Det gör också att du aldrig behöver skjuta in ditt mörkersikte separat! Träffläget bibehålls oavsett hur många gånger du monterar på och av din Nitehog Viper Clip-On enhet!

Observera att du behöver köpa monteringsadapter som passar till ditt kikarsikte separat. Det medföljer inte enheten.

Vikt: 254g
IP-klassning: Ja, IP66
Display: Micro OLED 1024x768
Sensor: 320x240 Pixel
Pixel Pitch: 12 μm
Upptäcksavstånd: Upp till 1380 meter

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: NITEHOG|441|NITEHOG_VIPER
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: NITEHOG
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Kunder som köpte denna köpte också
Ammunition för hög sannolikhet till knall-fall!
Jaktammunition designad för snabb expansion!
NORMA HYLSA 28001 8X57JS
100% blyfri men med egenskaper som en blypatron!

MARKNADENS MINSTA CLIP-ON?

Nitehog Viper är med sina blott 254 gram, den minsta, lättaste och mest kompakta termiska enheten i sin klass. Tack vare sina kompakta mått går Nitehog Viper utmärkt att montera på såväl lågförstorande som högförstorande kikarsikten och givetvis även med lågt montage. Och viktigast av allt - Det finns inget behov av att skjuta in ditt kikarsikte en gång till bara för att du ska montera Nitehog Viper! Skjut in ditt kikarsikte som vanligt för jakt dagtid och när behovet finns, montera din Nitehog Viper och du är redo för mörkerjakten!

GARANTERAD PRECISION 

Nitehog Viper ger dig kompromisslös precision som gång på gång träffar exakt där du siktar. Tack vare rigorös testning, garanterar Nitehog en avvikelse på max 3cm per 100 meter utan inskjutning.OTROLIGT UPPTÄCKSAVSTÅND!

Genom att kombinera sin kraftfulla F 1.2-objektiv med en banbrytande sensor, så erbjuder Nitehog Viper clip-on ett otroligt upptäcksavstånd. Ett objekt på 180cm kan upptäckas på upp till 1380 meter, även under utmanade förhållanden!