NIGGELOH VAPENREM NEOPREN

Tyska Niggeloh har under de senaste 40 åren levererat högkvalitativa tillbehör, både för jägare och hundmänniskor runt om i världen. I Sverige är Niggeloh kanske framförallt kända för sina utomordentliga vapenremmar, men på senare år har även deras hundprodukter blivit mycket populära i Sverige.

Niggelohs Vapenrem Neopren - Orginalet! Kanske en av Sveriges mest sålda vapenremmar! Designen har kopierats av flera, men fortfarande är kvalitén på Niggeloh-remmarna helt oöverträffad! Niggelohs vapenremmar har en elastisk flerlagers "sandwich-neopren" som tillverkas exklusivt för Niggeloh och som ger remmen en mycket hög kvalité och därmed också en längre hållbarhet. Remmarna produceras med ett genomgående kvalitetstänk, där allt från glidspännena till kantbanden håller en väsentligt högre kvalité än kopiorna.

Baksidan av remmen är gjort i ett halkfritt material som säkrar att vapnet hänger kvar på axeln. Tyst och lätt, endast 105 gram. Passar rembyglar med en öppning på minst 20mm. Finns i flera olika färgkombinationer, bl.a. Svart, Grön, Orange, Brun, Rosa, Realtree med flera.

Så - Vill du ha en kvalitetsrem som du kan använda i många år - Då ska du välja orginalet Niggeloh!

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: NIGGELOH|500|VAPENREM_NEOPRENE
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: NIGGELOH
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Här kommer vi fylla på med tillbehör inom kort.
Kunder som köpte denna köpte också
Sveriges mest klassiska jaktammunition?
Sveriges mest klassiska övningsammunition?
22:a med Subsonic hastighet!
Ammunition för hög sannolikhet till knall-fall!