MORAKNIV HUNTING CURVED BONING

Morakniv Hunting är en ny serie med knivar från svenska Morakniv inkluderande såväl ett antal olika modeller av slaktknivar, buköppnare, skärpstål samt de populära Eldris och Kansbol-modellerna i en ny jaktspecifikation!

Hunting-serien är en flexibel serie med knivar, där tanken är att du själv kan kombinera ihop ditt eget kit med slaktknivar. Välj mellan tre olika typer av boning-knivar, butcher och skinning modell, samt skärpstål och förpacka allt i ett särskilt framtaget knivfodral.

Morakniv Hunting Curved Boning

Här är en kniv speciellt utvecklad för urbening. Det flexibla bladet av återvunnet svenskt rostfritt stål ger utmärkt precision och minimalt spill. Det ergonomiska polymerskaftet i jaktinspirerad färg har ett friktionsgrepp, fingerskydd och ett 1,85 mm tjockt blad som ger både styrka och stabilitet i varje snitt och skär. Blad- och skaftdesignen gör den idealisk för att arbeta säkert och effektivt under jaktens olika säsonger och väderförhållanden. Polymerslidan i en matchande färg har en praktisk låsfunktion och är lätt att rengöra.

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: MORA|700|MORA_HUNT_CURVEDBONE
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: MORA
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Här kommer vi fylla på med tillbehör inom kort.