LUFTGEVÄR GAMO WHISPER X

Gamo Whisper X är ett kompakt och pålitligt luftgevär från en av världens största luftvapentillverkare, spanska Gamo. 

Spanska Gamo har under flera decennier varit en av världens ledande tillverkare av luftvapen. Vid ett flertal tillfällen har företaget vunnit priser för sina produkter och det är förmodligen åtskilliga både svenska och internationella jägare och sportskyttar som har påbörjat sina karriärer med ett Gamo luftvapen i handen.

Kort sagt - Ett luftgevär från Gamo garanterar dig ett vapen i absolut toppklass. Därefter är det naturligtvis upp till dig att besluta om du vill ha ett vapen med brytpipa eller med separat spännarm, ett PCP gevär eller ett klassiskt geväg med fjäder. Gamos sortiment är omfattande och oavsett dina preferenser så är möjligheterna att hitta ditt nya luftvapen i Gamos sortiment mycket goda!

Gamo Whisper X är ett vapen med modern design och tumhålsutförande. Vapnet kommer i en svart / grafitgrå kompositstock, tvåstegsavtryckare och en räfflad stålpipa som ger både exakt och förhållandevis tyst skytte. Kombinera gärna vapnet med något av Gamos kikarsikten så har du en perfekt uppsättning för träningsskyttet såväl vid sommarstugan som på skjutbanan.

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: GAMO|140|GAMO_WHISPER
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: GAMO
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Här kommer vi fylla på med tillbehör inom kort.