ATN X-SIGHT LTV SMART DAG/NATT KIKARSIKTE

ATN X-Sight 4K har under flera år varit en riktig storsäljare när det gäller mörkeroptik i Sverige. Nu kommer "lillebrorsan" X-Sight LTV till Sverige och det är en mycket kompetent kikare man får för pengarna!

Under 2021 kommer en efterlängtad nyhet, ATN X-Sight LTV, att landa även i Sverige. Och trots att siktet faktiskt är "lillebror" i X-Sight serien, så får man ett mycket kompetent sikte för pengarna! X-Sight LT kommer, precis som X-Sight 4K, med 30mm tub för enkel montering med standardfästen. Den kommer med möjligheter till videoinspelning, om än inte tillsammans med ATN's Recoil Activated Video funktion så har du i vart fall även möjligheter att spela in film i 720P (60 fps).

Siktet kommer också med One Shot Zero funktion och självklart med ATN's ultralåga batteriförbrukning som gör att du enkelt har med dig siktet ut en hel natts jakt utan att behöva stoppa för mellanladdning (10h+ batteritid). Lättviktsdesign (745g) och med enkla menyer. IR Lampa inkluderas i paketet. Observera att LTV inte är kompatibla med ABL 1000/ABL 1500.

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: ATN|441|XSIGHT_LTV
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: ATN
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Kunder som köpte denna köpte också
Favoriten för fågeljakt!
Stålhagelpatron från Rottweil!
Högeffektiv med tung 42g laddning!
Sveriges mest klassiska övningsammunition?