ATN X-SIGHT 4K SMART DAG/NATT KIKARSIKTE

ATN X-SIGHT 4K Pro 3-14X är ett digitalt sikte för användning både dagtid och nattetid. ATN's X-Sight modeller har under senaste året varit riktiga storsäljare i Sverige! X-Sight finns tillgängligt i två olika förstoringsgrader, 3-14x samt 5-20x. 

Ett av ATN's största signum är att deras produkter har en enastående kapacitet när det gäller batteritid. X-Sight är definitivt inget undantag! ATN X-Sight levererar hela 18 timmars kontinuerlig batteritid, vilket gör att ditt nya ATN sikte kommer kunna leverera genom även de längsta nätterna! Självklart kommer siktet med ATN's One Shot Zero funktion och en rad annan funktionalitet som kan underlätta din jakt och ditt skytte!

OBS! Svensk manual finns att tillgå till alla X-Sight 4K och Mars4 modeller. Se fliken "Specifikation" nedan!

Pris & Lagerstatus
Specifikation
RUAG rekommenderar
Artikelnr: ATN|441|XSIGHT_314
*
Kontakta närmsta återförsäljare för köp av denna produkt.
Tillverkare: ATN
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
FörpackningstypStyck
Kunder som köpte denna köpte också
Sveriges mest klassiska övningsammunition?
För krävande småviltjakt. 25-ask!
Sveriges mest klassiska jaktammunition?
Klassisk jaktammunition med blyspets!

SPELA IN VIDEO I SKARP 1080P!

Med ATN X-Sight kommer du aldrig mera missa möjligheten att föreviga dina jaktminnen! Med hjälp av din X-Sight kan du spela videosekvenser av in dina jakter i full HD och ta fantastiska bilder som du kan dela med familj, vänner och på sociala medier!

REKYLAKTIVERAD VIDEOINSPELNING (RAV): 

Riskera aldrig mer att missa möjligheten att spela in dina lyckade jakter! Med ATN's RAV (Recoil Activated Video) behöver du inte ens tänka på att slå igång inspelningen om du inte vill. Slå på RAV-läget när du kommer till passet, så sköter din ATN X-Sight inspelningen per automatik till ditt SD-kort! På så vis kan du fokusera helt på jaktsituationen!SMART AVSTÅNDSMÄTARE!

ATN X-Sights inbyggda, smarta avståndsmätare hjälper dig att snabbt och enkelt göra avståndsbedömningen till ditt mål. Sätt ut två riktpunkter, en i överkant och en i nederkant på målet, så kommer siktet inte bara att mäta avståndet utan också justera träffpunkten åt dig!

      


ATN X-SIGHT på YOUTUBE!
ATN X-Sight 4K Day/Night Digitalt Kikarsikte Promo (Engelska)
ATN One Shot Zero- Howto? (Engelska)
ATN X-Sight Ballistisk Kalkylator (Engelska)